Opheffing-splitsing E.S.V. D.T.O. ’39 / Voetbal, Handbal, Rugby

Extra Hoofdbestuursvergadering – 23 januari 1995

 

Aanwezig: de dames M. Spaaij, I. Schukkink, M. Duursma en de heren A. Smit, A. Kruidenier, J. Altemuhl en B. Lenting.

  1. Aanleiding van deze vergadering i shet besluit van de voetballers om aan het einde van het huidige seizoen met 13 man naar Zuid-Eschmarke te gaan. De anderen stoppen met voetbal. Zij zien het niet zitten met een andere voetbalvereniging te fuseren. Er zijn daarvoor ook niet veel kandidaat-verenigingen.

 

  1. Na enige discussie zijn de aanwezigen van mening dat er nu gestreefd moet worden naar een splitsing van DTO. De afdeling Handbal zal moeten fuseren met HVE en de afdeling Rugby zal zelfstandig verder gaan. Rugby heeft zelf al eens te kennen gegeven dat een zelfstandig bestaan hen mogelijk lijkt. Deze gedachte wordt door Adrie gesteund.

 

  1. De gemeente Enschede heeft te kennen gegeven dat zij bereid en in staat zijn de kantine nu van DTO te kopen. Daarbij moet aangetekend worden dat het de aanwezigen het beste lijkt dat Rugby hun eigen deel behouden, daar toiletten bij aanbouwen en de tussendeur dichtmetselen. Het eventuele financiële overschot ( na aflossing van de schulden, inclusief het bedrag dat Rugby oorspronkelijk heeft ingebracht) zal op een nog nader te bepalen manier verdeeld worden.

 

  1. Woensdag 25 januari is er een gesprek met HVE, waarbij spijkers met koppen geslagen moeten worden. Er zijn een aantal gesprekspunten genoemd en bediscussieerd,

 

  1. Op maandag 13 februari is een volgend gesprek met de gemeente Enschede, waarin duidelijke afspraken gemaakt moeten worden. Na deze vergadering kan een ALV uitgeschreven worden, om de leden te informeren en een definitief voorstel ter beoordeling voorleggen.

 

Ter voorbereiding van deze bijeenkomst en ter bespreken van de resultaten met HVE is er op woensdag 8 februari een hoofdbestuursvergadering. Het Rugby-bestuur wordt verzocht dan met enkele leden vertegenwoordigd te zijn, aangezien het ook voor hen van groot belang is en ze hier niet mee hebben kunnen praten.

Geef een reactie

*
*